Lär känna våra nyanställda

Vi har under senaste åren haft glädjen att få välkomna flera nyanställda till HBV. Möt några av de senaste.

 

Rosanna Jederby

Rosanna Jederby heter vår nya verksamhetsutvecklare och hon började hos oss på HBV den 17 augusti. Hon har bland annat arbetat på SKL Kommentus Inköpscentral där hon arbetade som kategoriansvarig för finansiella tjänster. Rosanna ser fram emot att få jobba med frågor hon brinner för och att som verksamhetsutvecklare få vara med genomföra betydande och relevanta förbättringar. ”Det finns inget bättre än att göra en förändring och förbättring i linjen som gör att mina arbetskamrater kan få fokusera på området där de har sin spetskompetens.” säger hon.

Rosanna är uppväxt på Åland och bor nu i Vällingby tillsammans med sin familj. På fritiden brukar hon och familjen njuta av att promenera i skog och mark. Hon älskar även att skapa och pyssla.

 

Marie Harder

Marie Harder är anställd som strategisk kommunikatör på HBV och hon anställdes den 17 augusti. Hon arbetade många år på Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation som både marknadskoordinator och projektledare. Hon är utbildad marknadsekonom och hon har studerat till produktionsledare på Berghs School of communication. Marie ser fram emot att få vara en del av HBVs kommunikationsavdelning och tillsammans med sina kollegor få vara med och utveckla HBVs varumärke.

Marie är uppväxt i Dalarna men bor sedan många år på Värmdö tillsammans med sin familj. Fritiden spenderar hon gärna tillsammans med sin familj och sina vänner. Hon njuter även av att läsa en bra bok och när tillfälle ges, tränar hon gärna spinning.


Emelie Färninger

Emelie Färingar är anställd som strategisk inköpare på HBV och hon började hos oss den 5 juni. Hon har tidigare arbetat med IT-upphandlingar både som konsult och anställd, nu senast anställd på Värmdö kommun. Hon har studerat affärsjuridik på både Södertörns högskola och på Blekinge tekniska högskola och hon har även läst en YH-utbildning till strategisk inköpare på Nordic business institute. Att jobba som strategisk inköpare på HBV ser Emelie som en utmaning. Det är roligt att byta spår från IT till fastighetsnära varor och tjänster samt att få jobba mer strategiskt med inköp.

Emelie är uppväxt i Täby och bor nu på Värmdö tillsammans med sin familj. Fritiden spenderar hon gärna ihop med både vänner och familj och hon gillar även att fixa och dona hemma och i trädgården.

 

Mikael Lindberg

Mikael Lindberg anställdes den 17 februari som inköpscontroller på HBV. Under de senaste åren har han haft en liknande tjänst på Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö AB. Mikael har fil.kand i företagsekonomi från Stockholms universitet och han har även läst flera kurser inom inköp och projektledning på bland annat SILF och IFL Executive Education. Han sökte sig till HBV då han vill arbeta i en organisation där uppdrag och fokus ligger på affärsmässiga inköp. Han såg även potentialen i att få vara delaktig i att skapa och utveckla processer, affärsnytta och mervärden både internt och för HBVs medlemmar. Han ser även fram emot att på ett tvärfunktionellt angreppssätt får vara med och vässa HBVs avtalsuppföljning.

Mikael är uppväxt i Skåne men bor sedan många år i Segersäng på Södertörn. Fritiden spenderar han gärna med matlagning, natur och familjen.

Uppdaterad 2020-09-25