HBV förstärker för framtiden

Under januari 2019 förstärker HBV sin personalstyrka med tre meriterade och kompetenta medarbetare som tillsammans har lång och gedigen erfarenhet från välkända inköpsorganisationer i Sverige.

Ny kommunikatör
Den 1 januari påbörjar Emeli Ekblad sin anställning på 20 procent som strategisk kommunikatör på HBV. Emeli bor i Segersta utanför Bollnäs och kommer närmast från Inköp Gävleborg där hon de senaste fyra åren haft hand om det strategiska kommunikationsarbetet och även arbetet med hemsida, intranät samt produktion av informationsmaterial och trycksaker.

Emeli kommer befinna sig på HBVs kontor i Stockholm två dagar i månaden, övrig tid kommer hon utgå från sitt hem i Hälsingland.

Ny regionansvarig affärsutvecklare
Katarina Björndahl arbetar idag som upphandlingsansvarig på ÖrebroBostäder AB och har en gedigen bakgrund som bland annat inköpare och kategoriansvarig inom Försvarets materielverk och E.ON Sverige. Hon tillträder tjänsten som regionansvarig affärsutvecklare den 14 januari och kommer att utgå från Örebro där hon kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för HBVs medlemmar i Örebro län, Dalarna, Värmland och i Västmanland.

Ny upphandlingskonsult
Den 21 januari ansluter Helena Kuusisto till HBVs upphandlingsavdelning. Hon arbetar idag som upphandlare på Familjebostäder AB i Stockholm. På HBV kommer hon arbeta som upphandlingskonsult samt strategisk inköpare och genom det kommer hon vara ett stöd för våra kunder samt vara en del av våra medlemmars inköpsfunktion. 

Uppdaterad 2019-01-08