Föreningsstämma 2019

Stockholm

Datum 14 maj 2019

Tid 10:00-17:00

Plats Stockholm

I år genomför Fastigo, HBV, SABO och SABO Försäkring en gemensam seminariedag och medlemsfest kombinerat med att Fastigo, HBV och SABO Försäkring genomför sina stämmor under samma dag.

Vi kommer att skicka ut mer information under våren men vi ber er att redan nu notera tisdagen den 14 maj i era kalendrar. Dagen kommer att genomföras på Norra Latin i Stockholm.

Förmiddagen kommer att bestå av formella stämmor för Fastigo, HBV och SABO Försäkring och sedan övergår dagen till en inspirerande seminariedag som avslutas med fest på kvällen.

Under eftermiddagen blir vi inspirerade och spanar in i framtiden på temat hållbarhet och digitalisering. Ni kommer bland annat att få lyssna till Katarina Berg, global HR-chef på Spotify, Anne-Marie Andric, HR-chef på iZettle, Christoffer Börjesson, Chief Digital Officer på Fastighetsägarna Stockholm och Maria Wetterstrand, VD för dotterbolaget Miltton Purpose (ett bolag inom Miltton Oy) och tidigare riksdagsledamot och språkrör för Miljöpartiet de gröna.

Kvällen rundas av med mingel och prisutdelning, en trevlig middag och underhållning för dem som vill och kan stanna kvar.