Avtalspresentation IKEA Borlänge

Soffa

Välkommen på frukostmöte!

IKEA har nyligen vunnit ett nytt ramavtal med HBV och vill bjuda in dig som är upphandlings- eller inköpsansvarig på ett frukostmöte.

Datum 5 mars 2018

Tid 08:30-10:30

Plats Norra Backagatan 1, Borlänge

Under mötet kommer IKEAs representant att berätta om det nya avtalet, deras ökade satsning mot offentlig sektor och hur ni som myndighet kan få personlig hjälp med planering och produktval samt bokning av deras servicetjänster såsom plock, transport och montering. Under frukosten får du möjlighet att träffa er personliga kontaktperson på IKEA BUSINESS – som finns på varuhuset för att ta hand om er under avtalsperioden. De kommer också att bjuda på inredningsinspiration från de delar av vårt sortiment som passar er verksamhet.

Personal från HBV kommer även att finnas på plats och svara på frågor gällande det nya avtalet. 

Program

08:30-09:00 Frukostmingel i restaurangen.
09:00-10:00 Genomgång av avtalet och IKEAs ökade satsning mot offentlig sektor.
10:00-10:30 Inspirerande inredningsvisning

Anmälan

Skicka din anmälan till business.borlange@ikea.com senast den 28 februari. Meddela hur många personer som kommer och eventuella matallergier.

Om du inte har möjlighet att medverka vid frukostmötet erbjuder IKEA sig att komma till dig/er och informera om avtalet personligen. Kontakta IKEA på business.borlange@ikea.com så kontaktar de dig/er för en tidsbokning.